YENİ' HABERLER:
Loading...

Instagram Sonunda Windows Phone Platformuna Geldi

instagram windows phone

acebook'un sahibi olduğu Instagram'ın Windows Phone sürümü uzun süredir bekleniyordu. Dünya üzerinde 150 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan popüler fotoğraf ve video uygulaması Instagram'ın Windows Phoneiçin uygulaması Çarşamba günü aktif hale gelerek kullanıma açıldı.
Android ve iOS platformlardaki uygulamar ile aynı şekilde çalışan uygulamada bazı özellikler eksik. Bu özelliklerden en önemlisi video kaydetme ve yükleme. Beta sürümü olan uygulamada kullanıcılar şuan için video kaydı yaparak yükleme gerçekleştiremiyorlar. Video kaydetme dışında fotoğraf etiketleme de şuan için Windows Phone kullanıcıları tarafından yapılamıyor. Beta aşamasından sonra gelecek sürüm ile birlikte gelmesi beklenen özellikler sayesinde Windows Phone kullanıcıları da Instagram uygulamasını diğer platformlarda olduğu gibi kullanabilecekler.
Windows Phone kullanıcılarının uzun süredir beklediği Instagram uygulaması resmi olarak çıkmasına karşın, bu zaman kadar kullanıcılar Instagram'ın resmi olmayan alternatif uygulamalarını kullanabiliyorlardı.
Şirket yetkilileri yaptığı açıklamada, Instagram uygulamasının gelmesinin bir çok Windows  Phone kullanıcını sevindireceğini düşündüklerini belirtti. Bununla birlikte 2012 yılının kasım ayından bu yana Windows Phone üzerinde uygulama indirme ve kullanımının yüzde 290 oranında arttığını belirten yetkileler bu durumdan çok memnun olduklarını belirttiler.
Windows Phone'a çok uzun süre gelen resmi Instagram(Beta) uygulaması hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.
Uygulamayı cihazlarınıza hemen yüklemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:
Instagram BETA
Instagram BETAWindows Phone için Resmi Instagram Uygulaması
Instagram Android ve iOS uygulamaları:
Instagram
InstagramAndroid için Popüler Fotoğraf Paylaşma Uygulaması
Instagram
InstagramiPhone, iPod Touch ve iPad İçin Fotoğraf Paylaşma Uygulaması