YENİ' HABERLER:
Loading...

Xbox One için YouTube Uygulaması Hazır

Xbox One için YouTube Hazır Manşet

Microsoft’un sonraki nesil oyun konsolu Xbox One’ın satışa sunulmasına saatler kala konsolun YouTubeuygulaması ile birlikte geleceği açıklandı. Resmi kanal üzerinden yapılan açıklamaya göre Microsoft tarafından geliştirilen YouTube uygulaması, Windows Phone platformundakinden çok farklı olacak.
Xbox 360 sürümüne benzer bir arayüzle bizleri karşılayacak olan YouTube uygulaması, önceki sürüme göre gelişmiş özellikler içeriyor. Sesle ve hareketle kontrol edilebilecek uygulama “YouTube” komutu verildiğinde kendini gösterecek. Sesli komutlarımızla videoları oynatabilecek, durdurabilecek, sonlandırabilecek, ileri sarabileceğiz. Bunun yanı sıra uygulamanın 360 sürümündeki gibi kanal ve aboneliklere erişmek, trend videoları görmek mümkün olacak. Internet Explorer tarayıcısını açmadan YouTube videoarını 1080p kalitede izleme imkanı sunan uygulamaya -ilerleyen aylarda- Windows 8 işletim sisteminde tanıdığımız Snap mod özelliği eklenecek. Bu sayede bölünmüş bir ekranda iki farklı uygulama kullanabileceğiz.
Xbox One’ın yerleşik uygulamalarından biri olacak YouTube uygulaması bazı ülkelerde konsol çıkışından birkaç gün sonra kullanılabilecek. Bu ülkeler arasında Avusturya, İrlanda ve Yeni Zelanda yer alıyor.