YENİ' HABERLER:
Loading...

Gerçek Hayatta Transformer Uçaklarına Hazır Mısınız?

The Transformer gerçek oluyor

Transformers robotları gerçek olsa ne yapardınız? Merak etmeyin, şimdiki haberimiz bir anda roboto dönüşen arabalarla ilgili değil; birbirinden istediği zaman ayrılıp tekrar birleşebilen geleceğin uçakları ile ilgili. 
Bir İngilizce şirketi olan BAE Systems'ın geliştirdiği yeni uçak tasarımları bu ara teknoloji gündemini sallayan haberler arasında. Gerçek hayatta kullanılması hedeflenen ve takvimde çıkış tarihini tahminen 2040 olarak işaretleyen bu geleceğin uçaklarının ise çok kısa ve sade bir ismi var; The Transformer.
Sadece 3D grafiklerini tamamlayan BAE Systems, özellikle uçağın yapabildikleriyle dikkat çekiyor. 3 uçağın birleşimi ile birlikte uçan, istedikleri zaman ayrılıp bağımsız hareket edebilen bu uçaklar, bizlere geleceğin ne kadar korkunç olduğunu gösteriyor.
Sadece bu da değil, BAE Systems'ın geliştirdiği birçok Transformer modeli bulunmakta. Bununla ilgili videolar yayınlamaya devam etmekteler ve bu videolar gerçekten çok ilgi çekici.
Siz de gelecekte bizi nelerin beklediğini merak ediyor, en azından bir fikriniz olsun istiyorsanız, bu videolara mutlaka göz atmalısınız. Daha sonra 2040'ı beklemeye başlayabiliriz. İyi seyirler.