YENİ' HABERLER:
Loading...

Giyilebilir Robot Eller ile Elinize 2 Parmak Daha Ekleyin

giyilebilir robot eller

Teknoloji ne kadar ileri gidebilir sorusunu sordunuz mu hiç kendinize? Biz ne zaman bu soruyu sorsak, sanki bilerek yapılıyormuş gibi daha korkutucu fakat bir o kadar da göz kamaştırıcı teknolojik gelişmelerle karşılaşıyoruz. Robotların insanları ele geçirmesine az mı kaldı nedir?
Bugünkü haberimiz ise çok farklı. Yeni tasarlanan robot el sayesinde artık bir elimizde 5 değil tam tamına 7 parmağımız olacak. MIT tarafındaki bilim adamları, yeni giyilebilir robot eli teknolojisi ile basın ve teknoloji sektörüne bugün şoka soktu, sansasyonel bir etki yarattı.
7 parmak gerçekten bir şaka olarak gözükebilir; fakat sanıyoruz ki artık olmayacak. El hareketlerimize göre bileğimizin altında yer alan 2 robot parmak, bizleri "şimdilik" bazı objeleri kaldırmamızda ve ilerletmemizde yardımcı oluyor. Biraz yavaş olarak görünse de, daha deneme aşamasında olduğunu hatırlatmak isteriz. 
Teknoloji gelişmeye devam ediyor. Sizi daha fazla lafa tutmak istemiyor ve bu ilginç aletin videosuyla baş başa bırakıyorum.
İyi seyirler.