YENİ' HABERLER:
Loading...

Google, Yeni Güvenlik Takımı Project Zero'yu Açıkladı

Google hacker takımını kuruyor

Bugün Google tarafından hem çok teknolojik, hem de çok sibernetik bir haber yayınlandı. Uzun süredir Google'un internet üzerindeki güvenlik problemlerine karşı çözüm aradığını biliyorduk; fakat bu kadarını da beklemiyorduk.
Google bugün, hackerlardan oluşan bir takım hazırladığını ve bu takımın sadece internet üzerindeki güvenlik açıklarıyla savaşacağını açıkladı. Birçok işinde uzman hackerden oluşan bu takım, tam zamanlı olarak interneti daha güvenli bir hale getirecek. 
Özellikle Heartbleed açığından sonra bu denli bir değişime gitmeyi hedefleyen Google, bildiğimiz gibi bu açıktan en çok etkilenen firmalardan biriydi. Tüm bunların yanında birçok Android cihazı da bu açıktan etkilenmişti. Nitekim bu Project Zero takımında ünlü isim George Hotz bile var. 
Tüm bunların yanında Google hala bu takıma hacker aradığını açıkladı. Eğer siz de Google gibi bir firmanın hacker takımında çalışabileceğinizi düşünüyorsanız, Google'ın bu başvurusunu gözden geçirmelisiniz.
Umuyoruz ki Google bu saatten sonra internet açıkları konusunda daha başarılı olur. Gerçi kadrodaki bu insanlar ile başarılı olamaması çok zor ama, biz yine kesin konuşmayalım.