YENİ' HABERLER:
Loading...

Modern Combat 5: Blackout Çıktı!

Modern Combat 5: Blackout Çıktı!

Eğer akıllı telefon ve tabletlerinizde yüksek kaliteli oyunlar oynamayı seviyorsanız size güzel bir haberimiz var!Gameloft'un popüler mobil FPS oyunu serisi Modern Combat'ın yeni oyunu Modern Combat 5: Blackoutresmi olarak çıkış yaptı ve AndroidiOS ve Windows Phone uygulama marketlerindeki yerini aldı.
Daha önce yayınlamış olduğu Asphalt 8, Six Guns, GT Racing 2, Blitz Brigade, Dıngeon Hunter 4 gibi başyapıtlarla tecrübesini ve başarısını kanıtlayan Gameloft yeni bir FPS klasiği olmaya aday Modern Combat 5 ile mobil cihazların limitlerini zorluyor. Özellikle göz büyüleyici grafik kalitesiyle dikkati üzerine toplayan Modern Combat 5: Blackout'da terörle mücadele eden bir kahraman olarak uzun bir yolculuğa çıkıyoruz ve azılı bir teröristin dünyayı parçalama planını durdurmaya çalışıyoruz.Bu yolculuk bizi Tokyo'dan Venedik'e kadar taşıyor ve aksiyon dolu çatışmalara sokuyor.
Tek kişilik veya çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz Modern Combat 5: Blackout'ta 4 farklı kahraman sınıfından birini seçebiliyor, oyunda ilerledikçe bu kahramanları geliştirebiliyor ve yeni silahlar satın alabiliyoruz. Oyunun çıkışına özel olarak yayınlanan bu videoyu seyrederek oyun hakkında daha detaylı fikir sahibi olabilirsiniz:
Modern Combat 5: Blackout indirmek için:
Modern Combat 5: Blackout
Modern Combat 5: BlackoutAndroid için FPS Oyunu
Modern Combat 5: Blackout
Modern Combat 5: BlackoutiPhone ve iPad için Aksiyon Oyunu
Modern Combat 5: Blackout
Modern Combat 5: BlackoutWindows Phone için Aksiyon Oyunu