YENİ' HABERLER:
Loading...

Google Play 4.9.13'le Yepyeni Materyal Dizaynına Geçiş Yaptı



Android Market günlerinden beri hem tasarım hem de işlevsellik bakımından oldukça gelişim göstermeyi başardı ve Google'ın kullanıcılara daha kolay ve etkili bir şekilde hizmet vermek için Google Play Store üzerindeki geliştirmeleri dur durak bilmeden devam ediyor. Son zamanlarda uygulamanın Materyal Dizayn (Material Design) anlayışına sahip yeni bir sürümle geleceğine dair bilgiler mevcuttu ancak kullanıcılara bu sürüm henüz dağıtılmamıştı. Bugünden başlayarak uygulamanın kullanıcılara dağıtılmaya başlanması ise tabii kiAndroid meraklılarını heyecandırmayı başardı.
Henüz tüm kullanıcılar için yayınlanmayan yeni uygulama'yı Android cihazlarınızda indirmek ve kullanmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak APK dosyasını indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz.
Google Play
Google PlayAndroid İçin Mağaza Uygulaması
Dilerseniz hemen uygulamada yer alan temel değişikliklere ekran görüntüleriyle birlikte kısaca göz atalım.
Yeni Google Play uygulamasında kapak resmi formatının başarıyla uygulandığını görebilirsiniz. Bunun yanında daha az karmaşık olması ve yükleme butonlarının geniş bir şekilde yayılması sayesinde kullanımının kolaylaştığını söyleyebilirim.
 
Kapak resmi ve yükleme kısmının altında ise ekran görüntüleri ve yorumlar, ardından da puanlamalar yine büyük görseller kullanılarak aktarılıyorlar.
 
Tabii ki en altta benzer uygulamalar bölümü mevcut ancak şimdilik esas değişikliğin uygulama sayfalarında olduğunu söylememiz lazım. Diğer menü ve seçeneklerde çok ciddi değişiklikler mevcut değil ancak gelecek sürümlerde bu bölümlere de el atılacağına hiç şüphe yok.
Uygulamayı APK dosyası kullanarak indirmek ve kurmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Google Play
Google PlayAndroid İçin Mağaza Uygulaması