YENİ' HABERLER:
Loading...

Google'ın Kendini Süren Arabası Şehir Sokaklarında

Samsung

Teknoloji gündeminde Samsung oldukça fazla yer alıyor. Kore asıllı teknoloji şirketi kullanıcılarının işini kolaylaştıracak aynı anda 3 cihazı şarj edebilen USB kablo üretti.
Akıllı cihazlar o kadar yaygınlaştı ki neredeyse her evde en az 3 tane bulunuyor. Samsung bu durumu göz önünde bulundurarak şarj sorunu olanlar için güzel bir kablo üretti. Bu kablo yalnızca evde akıllı cihaz kullananların değil aynı ofiste çalışan kişilerin de işini oldukça kolaylaştıracak. Çünkü sadece bir çıkışla 3 farklıcihazı şark edebileceksiniz. Böylelikle hem kablo karmaşası engellenmiş olacak hem de yerden tasarruf sağlanacak.
Samsung 3'lü Şarj Kablosu
Samsung yeni üretmiş olduğu bu kablosuna Multi-Charging Wall Charger adını verdi.  Bu kablo 3 adet microUSB ve bir adet USB girişi bulunduruyor. Yani cihaz sadece Samsung ürünlerini değil microUSC çıkışı olan tüm akıllı cihazları şarj edebilir. Yalnız aynı anda 3 cihazı şarj ettiğiniz için akıllı cihazlarınızın biraz geç şarj olma ihtimali var.
Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen bu kablonun fiyatı 39.99 Dolar olarak belirlenmiş. Bu kablo Samsung'un resmiinternet sitesinde satışa sunuldu bile.