YENİ' HABERLER:
Loading...

Türkiye Futbol Ligi Artık FIFA 15'te!

FIFA 15

Oyun sektörünün önemli isimlerinden olan EA Games, FIFA 15'i geliştirmeye tüm hızıyla devam ediyor. FIFA 15'in tanıtılmasına az bir zaman kala oyun hakkında yeni haberler de gündemden eksik olmuyor.
EA Games'in bu hamlesi bu sefer Türk oyuncuları sevindirecek. Çünkü resmi kaynaklardan aldığımız haberlere göre FIFA 15'te Türkiye Süper Ligi yer alacak. 26 Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacak favori futbol oyununun Türk hayranının çok olması ve bu lig konusunda büyük ısrarlar EA Games'i etkilemiş olacak ki bu sefer Türkiye ligini es geçmedi.
FIFA 15 neredeyse tüm oyun konsolları için piyasaya sürülecek. Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Playstation Vita, PC ve Wii bu oyun konsollarından sadece bir kaçı. Gelişmiş ara yüz ve daha gerçekçi futbol heyecanı yaşatacağı konusunda iddialı olan oyunun daha önce yazdığımız sistem gereksinimleri bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
Aşağıda EA Sports'un resmi Twitter hesabında paylaşmış olduğu Türkiye  ligi tweetine ulaşabilirsiniz. Paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar FIFA geliştiricileri tarafından diğer ayrıntılar açıklandığında yine Tamindir'de buluşalım.