YENİ' HABERLER:
Loading...

Foursquare Hem Logosunu Hem Kendini Yeniledi

http://img.tamindir.com/ti_e_ul/mervesarpkaya/h/foursquare-yeni-logo_640x360.png

Sosyal medyanın köşe kapmaca uygulaması Foursquare yeni bir yüze bürünüyor. Marka logosonun yanında yenilenen arayüzüyle mekan keşfetme özelliği ön plana çıkarıyor.
Kim nerede ne yapıyor merakımızı gideren check-in özelliğini Swarm'a kaydırarak kendini daha çok mekan aramaya yönlendiren Foursquare, logosunu da değiştrerek yenilenen imajını pekiştirmeye kararlı görünüyor.YelpGoogle Places gibi uygulamalara rakip bir uygulama olarak karşımıza çıkan Foursquare, artık sadece konum bazlı mekan önerisi hizmeti sunacak.
foursquare-eski-yeni-logo
Altta yeni bir navigasyon barı bulunan Foursquare, yukarıda kahvaltı, öğle yemeği, bir kahve içimi gibi özel saatler için arama yapabileceğiniz farklı sekmelerden oluşan bir bar da içeriyor.
foursquare-yeni-tasarim
Özellikle check-in sayesinde çıktığı zamandan bu yana 50 milyon kullanıcıya ulaşan Foursquare, bu özelliği Swarm adlı ayrı bir uygulamaya taşıyarak herkesi bu kararından dolayı şaşırtmıştı. Görünüşe göre buna da çabuk uyum sağlayan kullanıcılar için Fousqure her iki uygulamanın bibiriyle gayet güzel anlaşacağını söylüyor. Örneğin iki uygulamayı da telefonunda kullananların ekranı aşağıda sağda yer alan ekran görüntüsündeki gibi yeşil çizginin altında bir Check-in düğmesi görecekler.
foursquare-swarm-uyumu
Birkaç hafta içinde herkesin kullanımına açılacak yeni özellikler bakalım topluluk tarafından nasıl karşılanacak?
Swarm
SwarmiOS için Swarm Uygulaması
Swarm
SwarmAndroid için Foursquare Swarm Uygulaması
Foursquare
FoursquareiPhone, iPod Touch ve iPad İçin Foursquare Uygulaması
Foursquare
FoursquareAndroid İçin Foursquare Uygulaması