YENİ' HABERLER:
Loading...

Windows Phone İçin Uber Yayınlandı



Uber uygulaması, kullanıcıların klasik taksileri kullanmak yerine her biri taksi hizmeti veren diğer kullanıcılar sayesinde şehir içindeki ulaşımlarını daha etkin ve uygun fiyatlı hale getirmelerini sağlayabilen uygulamalar arasında yer alıyor. Her ne kadar henüz ülkemizde faaliyete geçmemiş olsa da yurtdışındaki büyük şehirlerde oldukça sevilen araçlar arasında yer alıyor. Tabii ki taksicilerin uygulamaya karşı düzenledikleri grev ve eylemler de bir o kadar dikkatleri üzerine çekiyor.
Android ve iOS için kullanılabilir durumda olan uygulama maalesef Windows Phone işletim sistemli cihazlarda mevcut değildi ancak bu durum sonunda değişti. Windows Phone için yayınlanan yeni Uber uygulaması sayesinde akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizden kolayca Uber uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.
Uygulamayı kullanırken nasıl bir araç istediğinizi de seçebiliyor, böylece lüks araçlarla gitmenizin daha uygun olduğu durumlarda bunu gerçekleştirebiliyorsunuz. Uygulama muadili diğer işletim sistemlerinde olanlar kadar kaliteli bir şekilde hazırlanmış ancak maalesef ücretin aynı taksiye binen kişiler arasında bölüştürülmesi özelliği henüz Windows Phone versiyonu için geçerli değil.
Bu eksikliği bir ay içerisinde kapatılacağı Uber tarafından açıklandığı için kullanıcıların birazcık sabretmesi gerekecek gibi görünüyor. Hem Windows Phone için hem de diğer işletim sistemleri için Uber'i aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.
Uber
UberWindows Phone İçin Özel Taksi Uygulaması
Uber
UberAndroid İçin Taksi Ve Özel araba Çağırma Uygulaması
Uber
UberiPhone ve iPad İçin Taksi Ve Özel Araç Çağırma Uygulaması