YENİ' HABERLER:
Loading...

Haftanın iOS Oyunu: Fates Forever

   Haftanın iOS Oyunu: Fates Forever

Eğer bu hafta iOS işletim sistemini kullanan iPad'lerinizde oynayabileceğiniz kaliteli bir mobil oyun arıyorsanız size tavsiyemiz Fates Forever olacak. Sadece tabletler için geliştirilmiş ve ücretsiz olarak indirilip oynanabilen bir oyun olan Fates Forever MOBA - Multiplayer Online Battle Arena (Çevrimiçi Çok Oyunculu Savaş Arenası) türünde başarılı bir yapım. Oyunda kahramanımızı seçerek savaş alanına atılıyoruz ve diğer oyuncularla kağışarak galibiyeti yakalamaya çalışıyoruz.
Fates Forever'da oyunculara 8 adet farklı kahraman seçeneği sunuluyor. Oyuncular karşılaşmalar sırasında diğer oyuncularla direkt olarak çarpışmanın yanında kulelere saldırabiliyor, kutsal tapınakları ele geçirebiliyor ve bu sayede avantaj kazanabiliyor. Kahramanlarımız ise özel savaş büyüleri ile donatılmış.
Fates Forever'da oyunun muziklerinde ve sanatsal çalışmalarında tecrübeli isimlerin imzaları yer almakta. Daha önceden Doom 3, Borderlands, Magic the Gathering ve Mass Effect gibi yapımlarda emeği geçmiş sanatçılar oyunda çalışmalarını gösteriyorlar. Oyunun geliştiricileri oyuna düzenli olarak yayınlanacak güncellemeler ile yeni kahramanların, eşyaların ve özelliklerin ekleneceğinin de sözünü veriyor.
Fates Forever'ı ücretsiz olarak indirmek için: 
Fates Forever
Fates ForeveriPad için MOBA Oyunu