YENİ' HABERLER:
Loading...

Samsung Retina Tarama Teknolojisi Üzerinde Çalışıyor

   Retina Tarama Teknolojisi
 Samsung, Cumartesi günü Twitter’dan #ExynosTomorrow hashtag’i ile birlikte gönderdiği tweet’te, retina taraması teknolojisi üzerinde çalıştığını bildirdi. Uzun bir zamandır konuşulan bu teknoloji, görünüşe göreGalaxy Note 4 ile gerçek olabilir.
Yakında Galaxy Note 4 modelini tanıtması beklenen Samsung, birçok yeni teknolojiyi Note serisinde denediğinden, Twitter’dan yayınlanan bu mesajın Galaxy Note 4 lansmanıyla ilgili olabileceği düşünülüyor. Yani, Galaxy’nin yeni modelinde retina taramalı güvenlik bileşeni karşımıza çıkabilir. Galaxy’nin Note 4 modelinin donanım özellikleri için de şu tahminler yapılıyor; 5.7-inç QHD ekran, yeni Exynos 5433 octa-core işlemci, 3GB RAM ve 16-megapiksel kamera.
Samsung’un yeni retina tarama teknolojisinin performansı ne kadar güçlü olur, bunu zaman gösterecek. Ancak yine de, bir süre daha akıllı telefonlarınızda model veya PIN kullanmanızı öneririz. Bu yeni teknolojinin rayına oturması zaman alacak gibi görünüyor. Şunu da söylemeden geçmemek gerek; Samsung, yeni teknolojilere önem verdiği kadar, kullanıcıların en büyük dertlerinden biri olan pil kullanım süresi için de bir şeyler yapması şart.