YENİ' HABERLER:
Loading...

Soundwave Artık Türkçe

SoundWave Türkçe

Bir müzik uygulamasının sosyal medyalaştığını düşünün. İşte konu bu, Soundwave'den bahsediyoruz. Kısa bir süre önce Soundwave'in ilk aylarda 39 bin civarı indirildiği rapor edilmişti. Bu denli popüler ilerleyen ve gelişmeye devam eden bu müzik uygulaması artık Türkçe. 
Türkçe'yi içeren yeni Soundwave uygulamasının 2.0 olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz sene Soundwave, Appletarafından en iyi uygulamaların arasında yer almıştı. Özellikle Soundwave'in insanların ilgisini çeken tarafının ise sosyal medya ve grup özellikleri olduğu söyleniyor.
Tüm bunların yanında müzik dinlerken aynı zamanda arkadaşlarımızla konuşabiliyoruz da. Hatta isterseniz şarkılarınızı paylaşıp, aynı Facebook kullanır gibi bu şarkılarda arkadaşlarınızla yorumlaşabiliyorsunuz. Peki ya senkronizasyon konusuna ne demeli?
Soundwave'i masa üstünüzdeki Deezer, Spotify, Chrome vb. birçok uygulama ile birlikte senkronize edebiliyorsunuz. Böylece dinlediğiniz müzik bölünmüyor ve bağladığınız uygulamayı kullanarak kaldığınız yerden müzik dinlemeye devam edebiliyorsunuz.
Soundwave'in Türkçe yamasını sakın kaçırmayın. Önce mutlaka uygulamasını edinin. Soundwave'in uygulamasını sitemizde, aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. 
Soundwave
SoundwaveAndroid için Sosyal Müzik Uygulaması
Soundwave Music Discovery
Soundwave Music DiscoveryiPhone, iPad ve iPod Touch için Müzik Keşfetme Uygulaması