YENİ' HABERLER:
Loading...

Flappy Bird Geliştiricisinin Yeni Oyunu Bu Hafta Yayınlanacak

Flappy Bird Geliştiricisinin Yeni Oyunu Bu Hafta Yayınlanacak

Mobil cihazlarda rekor bir ilgi gören Flappy Bird oyunun geliştiricisi Dong Nguyen yeni sürpriziyle önümüzdeki günlerde karşımıza çıkacak. Hatırlanacağı üzere Dong Nguyen geçtiğimiz aylarda Flappy Bird adlı oyununu Android ve iOS akıllı telefon ve tabletler için yayınlamıştı ve bu sinir bozucu oyun kısa süre içerisinde dünya çapında en çok oynanan mobil oyunlardan biri haline gelmişti. Fakat oyunun popüler hale gelmesinin hemen ardından Dyong Nguyen bu oyunu uygulama marketlerinden kaldırmıştı.
Oyunu kaldırma nedeni hakkında çelişkili açıklamalar yapan Dong Nguyen bu oyunun bir hastalık haline dönüştüğünü ve oyunu bu nedenle kaldırdığını ileri sürmüştü. Fakat geliştiricinin yeni oyunu Flappy Bird'e oldukça benzer bir yapıya sahip olacak. Swing Copters adıyla yayınlanacak olan oyunda kafasına pervane takılı bir elemanı yöneteceğiz ve bu elemanın ekranda dikey olarak ilerlemesini sağlamaya çalışacağız. Sürekli bir yöne doğru kayan elemanı ekrana dokunarak dengede tutmaya çalışacağımız oyunda yükselirken karşımıza engeller çıkacak ve bu engeller arasından sıyrılarak yükselmemiz gerekecek. Swing Copters temel olarak Flappy Bird'ün dikey olarak ilerlenen versiyonu olarak tanımlanabilir.
Swing Copters'in bu perşembe günü iOS uygulama marketi App Store üzerinde iPhone ve iPad için yayınlanması bekleniyor. Oyun ücretsiz olarak indirilebilecek.