YENİ' HABERLER:
Loading...

Panda Cloud Antivirus Artık Panda Free Antivirus



Panda Cloud Antivirus, uzun yıllardır kullanıcıların bilgisayarlarını güvende tutmak için çalışıyor ve bulut bilişimden aldığı güçle PC'lerin her zaman virüslerden ve diğer zararlı yazılımlardan korunmasını sağlıyordu. Ancak Panda Security'nin gerçekleştirdiği son açıklama ve yayınladığı Panda Free Antivirus, artık yazılımın adında cloud geçmeyeceğini gösteriyor.
Şirket, Panda Cloud Antivirus ilk yayınlandığında bulut bilişim destekli başka antivirüs yazılımlarının neredeyse hiç olmadığını ve bu nedenle Cloud isminin uygun görüldüğünü belirtiyor. Fakat geçen yıllar içerisinde tüm antivirüsler benzer bir yöntemi benimsedikleri için artık programın isminde böyle bir belirtecin olmasına da gerek kalmamış durumda.
Dolayısıyla Panda Free Antivirus bundan sonra kullanıcıların bilgisayarlarını süsleyen yegane güvenlik programı olacak ve bulut bilişimden aldığı gücü kullanmaya da devam edecek. Panda Free Antivirus 2015'e kısaca göz attığımızda programın arayüzünün Windows 8 Metro arayüzünü andırdığını kolayca görebiliyoruz.
Sahip olduğu tüm araçlara bu arayüzden erişim çok kolay olduğu için kullanırken pek zorlanacağınızı da sanmıyorum. Aşağıda yeni arayüze dair bir ekran görüntüsü görebilirsiniz.
Programı kullanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak hemen bilgisayarınıza indirebilir ve kurulumun ardından virüs koruma ve tarama işlevlerini başlatabilirsiniz.
Panda Free Antivirus
Panda Free AntivirusÜcretsiz Antivirüs ve PC Güvenliği Programı