YENİ' HABERLER:
Loading...

Line Yazdıklarınıza Göre Sticker Öneriyor

line-yazdiklariniza-gore-sticker-oneriyor

Popülerliği artan mesajlaşma uygulaması Line, yeni güncellemesinde yazdıklarınıza daha duyarlı hale geldi. İletinizi okuyan Line, size ekleyebileceğiniz Stickerlar öneriyor.
Mobil uygulamalar ufak tefek değişikliklerle kullanıcı deneyimini çok farklı boyutlara taşımaya devam ediyor. Piyasada pek çok mesajlaşma uygulaması varken ve neredeyse hepsi aynı özellikleri barındırırken, kullanıcıyı çekmek için üretilen farklı fikirler bu tür şirketlerdeki çalışanların yaratıcılığını da ortaya koyuyor. ÖrneğinFacebook'un Slingshot'ı mesajlaşmayı fotoğraf boyutuna taşıyıp bir de kilitleyerek kullanıcı deneyiminin bu özelliğe doğru evrilmesini sağlamış, piyasayı canlandırmıştı. Çok fazla değişiklik yapmamasına karşın kullanıcıların hala çok tercih ettiği WhatsApp karşısında aynı kategoride karşımıza çıkan Line, geçtiğimiz haftalarda kendini imha eden mesajlarla karşımıza çıkmıştı. Şimdi de yazdığımız iletinin içeriğine göre sticker öneren bir güncellemeyle karşımızda.
Yeni özellik şöyle çalışıyor: Yazdığınız cümlenin içinde sticker ifadelerinde yer alan bir kelime kullandıysanız, Line bunu tanıyor ve size o kelimeyi ifade edebileceğiniz simgeleri gösteriyor.
line-sticker-onerisi
line-sticker-onerisi
İstendiğinde devre dışı bırakılabilen bu özellik şimdilik İngilizceJaponcaİspanyolca'da yer alıyor. Dolayısıyla Türkçe yazışmalarınızda henüz size sticker önerisi yapılmayacak, şaşırmayın. Androidkullanıcılarına gelen güncelleme çok yakında iOS'a da gelecekmiş.
LINE
LINEAndroid İçin Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması
LINE
LINEiPhone ve iPad için Popüler Mesajlaşma Uygulaması
LINE
LINEWindows Phone 8 için Mesajlaşma Uygulaması