YENİ' HABERLER:
Loading...

Manuganu 2, Android ve Windows Phone Cihazlarda!

Manuganu 2 Android ve WinPhoneda Manset

Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen, tüm dünyada büyük ilgi gören aksiyon oyunu Manuganu’nun devam oyunu Android ve Windows Phone platformu için de indirilmeye açıldı.
Kısa sürede hem Türkiye’de hem de yurt dışında akıllı telefon ve tabletlerde en çok oynanan koşu oyunlarından olmayı başaran Manuganu’nun 2. oyunu iPhone’un ardından Android ve Windows Phone için de indirilmeye sunuldu.
Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak indirebildiği, Windows Phone kullanıcılarının 1.99 TL ücret karşılığında oynayabildiği Manuganu 2, oyunu ismini taşıyan karakterin yeni maceralarını konu alıyor. En iyi arkadaşı Daadi’yi hapsolduğu yerden kurtarmak için yollara düşen karakterimizin işi şimdi daha da zor. Hareketli ve sabit engellerin yanı sıra bölüm sonu canavarları ile karşılaşan karakterimiz bu engelleri aşmak için yeni becerilerini kullanıyor. Kimi zaman suyun dibinde, kimi zaman yükseklerde geziniyor, kimi zaman tırmanıyor, kimi zaman da yerde yuvarlanıyor.
Gerek çevre gerekse de karakter modellemelerinin son derece başarılı olduğu oyunda birbirinden farklı tasarlanmış 40 seviye bulunuyor. Seviyeler istenilen şartlarda tamamlandığında video ve resim galerileri gibi çok özel içerikler açılmış oluyor.
Unity oyun motorunun gücünü gösteren popüler aksiyon oyunu Manuganu 2 hakkında detaylı incelemeye aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir, cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Manuganu 2
Manuganu 2Android için Türk Yapımı Aksiyon Oyunu
Manuganu 2
Manuganu 2Windows Phone için Türk Yapımı Popüler Aksiyon Oyunu
Manuganu 2
Manuganu 2iOS için Manuganu 2 Oyunu