YENİ' HABERLER:
Loading...

Dell'in Yeni Giriş Seviyesi Tabletleri Venue 7 ve 8 Satışta

Dell Venue 7 ve 8 Satışta Manşet
Dell, yeni bütçe dostu Android tabletlerini satışa sundu. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Venue 7 ve Venue 8adını taşıyan yeni Dell tabletlerin fiyatları ve teknik özellikleri haberimizde.
Dell’in bu ayın sonlarına doğru satışa sunduğu yeni tabletler, Windows 8.1’li modeller ile aynı donanımı taşıyor. Dikey kullanılabilen Venue 7, 1280 x 800 çözünürlüğünde IPS ekrana sahip. Gücünü Intel’in 1.6GHz hızında çalışan çift çekirdekli ATOM Z2560 Clover Trail+ işlemci ve 2GB RAM’den alan Venue 7, 16GB dahili depolama ile geliyor. microSD kart ile 32GB’a kadar ekstra depolama alanı elde etmek mümkün. Tabletin ön yüzünde VGA kamera, arka yüzünde 3 megapiksel kamerası bulunuyor. Ayrıca microUSB güç ve bağlantı portu yer alıyor. Satış fiyatı ise 149 dolar.
Venue 7 ile aynı ekran çözünürlüğüne sahip 8 inç Venue 8 tablet, 2GHz işlemcisi ile Venue 7’den daha hızlı. Arka yüzünde 5 megapiksel, ön yüzünde 2 megapiksel kamerası bulunan Venue 8, 32GB dahili depolama alanı ile geliyor. Fiyat açısından diğer modele göre 30 dolar daha pahalı.
Her iki model de Android 4.2.2 Jell Bean işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Wireless-N teknolojisini destekleyen W-Fi, Bluetooth 4.0 ve GPS bağlantılarının bulunduğu yeni giriş seviyesi Dell Venue tabletler, internette gezinenler ve sosyal ağları sık kullananlar için ideal.