YENİ' HABERLER:
Loading...

Gmail'in Giriş Ekranı Değiştiriliyor

gmail giriş ekranı

Google, yıllardır kullandığı Gmail giriş ekranını değiştirdi. Yapılan değişiklik henüz tüm kullancıları etkilememiş olsada yavaş yavaş tüm kulanıcılara yayılmak üzere.
Google, geçtiğimiz aylarda yapılan giriş ekranı değişikliğini tüm kullanıcılar için bir anda aktif etmeyerek, belirli kullanıcı üzerinde test ediyor. Yeni giriş ekranı aktif olan kullanıcıların geri bildirimleri ve teknik ekibin tespit ettiği sorunları düzelterek yavaşca tüm kullanıcılar için aktif olmaya başlayan yeni giriş ekranı oldukça sade. Ekranın ortasında bulunan hesap adı ve şifre bölümü mobil uygulamalarında kullanılan giriş ekranı tasarımı ile neredeyse tamamen aynı.
Test işlemlerine genellikle Amerikalı kullanıcılar üzerinde başlayan Google bu sefer tüm Dünya üzerindeki kullanıcılara yeni giriş ekranını test etme şansı tanıdı. Yeni giriş ekranı ile Gmail hesaplarına giriş yapan bazı kullanıcılar Twitter üzerinden attıkları Twitler ile beğenip beğenmediklerini belirttiler.
Google, giriş işlemlerini daha basit hale getirebilmek adına bu değişikliğe gittiğini belirtirken, kullanıcılar değişiklik konusunda ikiye ayrılmış durumda. Bazı kullanıcıların yeni giriş ekranını oldukça beğenemesine rağmen bazı kullanıcılar yapılan değişikliği gereksiz bulduğunu söylediler.
Google yazılım güncellemeleri ve tasarım değişikliklerine son hızla devam ederken, kısa bir süre içerisinde sizde Gmail hesabınızı yeni giriş ekranı ile kullanabiliyor olacaksınız.
Gmail
GmailAndroid İçin Gmail Uygulaması
Gmail
GmailiPhone, iPod Touch ve iPad İçin Gmail Uygulaması