YENİ' HABERLER:
Loading...

Asphalt 8: Airborne Windows Phone İçin Çıktı!

Asphalt 8: Airborne Windows Phone İçin Çıktı!

Bir süre önce iOS ve Android için yayınlanan ve çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca kez indirilenGameloft'un başarılı yarış oyunu Asphalt 8: Airborne nihayet Windows Phone çıkış yaptı. Bu sene içerisinde çıkan en kaliteli araba yarışı oyunu olmaya aday Asphalt 8: Airborne inanılmaz kalitedeki grafikleri ve oyunu oldukça heyecanlı yapan fizik motoru sayesinde beğeni kazanmıştı. Oyunun grafikleri birçok bilgisayar oyunundan bile yüksek kalite sunarken mobil cihazların limitlerini zorluyordu. Ferrari ve Lamborghini gibi ünlü markaların rüya gibi arabalarının lisanslı olarak oyunda yer aldığı Asphalt 8: Airborne toplamda 47 farklı araba seçeneğini bize sunuyordu.
Oyunun ilk aşamada sadece iOS ve Android için çıkış yapması birçok Windows Phone kullanıcısını üzmüştü. Özellikle Nokia'nın Lumia serisi telefonları ve HTC'nin Windows Phone kullanan telefonlarının yaygınlaşması üzerine Windows Phone kullanımı ülkemizde artışa geçmişti. Bu nedenle popüler uygulamaların Windows Phone versiyonlarının çıkması kaçınılmaz bir hale gelmişti.
İşte bu nedenle Gameloft popüler yarış oyununu Windows Phone için çıkardı ve kullanıcıların beğenisine sundu. 2 TL fiyatla satılan oyunun demo versiyonunu indirerek Windows Phone cihazınızda çalışıp çalışmayacağını öğrenebilmek de mümkün. Asphalt 8: Airborne Windows Phone versiyonunu denemek veya satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: AirborneWindows Phone için Asphalt 8: Airborne Oyunu