YENİ' HABERLER:
Loading...

Google'ın Çıkaracağı Yeni Tablet Nexus 8 Geliyor

Google Nexus 8 Tablet
Google'ın henüz piyasaya çıkarmadığı tableti yeni Nexus 8 hakkında internette söylentiler yapılmaya başlandı. Bu söylentilerin sebebi ise yine Google. Çünkü yeni işletim sistemi Android KitKat reklamları için Android sitesi üzerinde değişiklikler gerçekleştiren Google, sayfaya koyduğu resimlerden biri ile ziyaretçilerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Android sitesinin Uygulamalar ve Eğlence bölümü yeni akıllı telefon Nexus 5'in çıkışıyla birlikte güncellenmişti. Bu güncelleme ile birlikte aynı zamanda sitenin bu tarafında kullanılan bir resim tüm Ziyaretçilerin ilgisini çekti. Resimde bir kadın elindeki tablete bakıyor. İlk bakışta normal bir resimmiş gibi görünsede bu tablet, Google'ın piyasada bulunan tabletlerinden değil. Ayrıca tablet üzerinden Android KitKat işletim sistemi bulunuyor.
Ziyaretçilerin bu resmi görmesinin hemen ardından herkesin kafasında oluşan, Google'ın yeni çıkarması beklenen tablet Nexus 8. Benzer bir hamleyi geçtiğimiz Eylül ayında yapan Google, Android KitKat tanıtım videosunda Nexus 5 kullanmıştı. Bu reklamdan yaklaşık 2 ay sonra piyasaya sunulan Nexus 5'ten sonra Nexus 8'inde önümüzdeki günlerde Google tarafından piyasaya sürülebileceği söyleniyor.
Resimdeki görüntüsü itibari ile şu an piyasadaki Nexus tabletlerine göre daha farklı gözüken Nexus 8'in 8 inç'lik ekrana sahip olması bekleniyor.