YENİ' HABERLER:
Loading...

Injustice: Gods Among Us Android Versiyonu Çıktı!

Injustice: Gods Among Us Android Versiyonu Çıktı!

Bilgisayar versiyonu yeni çıkış yapan, konsol versiyonu da oldukça büyük bir başarı yakalayan dövüş oyunuInjustice: Gods Among Us'ın kart oyunu şeklindeki Android versiyonu çıkış yaptı!
iOS versiyonu daha önceden çıkış yapan Injustice: Gods Among Us Android versiyonu oyunun konsol ve bilgisayar versiyonlarındaki grafik kalitesini hemen hemen aynı şekilde oyun severlere sunuyor. Bir Android oyununa göre oldukça yüksek kalitedeki grafiklerin yanında eğlenceli bir oynanışta Android kullanıcılarını beklemekte.
Injustice: Gods Among Us'ta DC Comics'in birçok ünlü süper kahramanı yer alıyor. Batman, Joker, Superman, Flash, Aquaman, Green Arrow, Cyborg, Harley Quinn, Nightwing, Wonder Woman, Green Lantern bu kahramanlardan sadece birkaçı. Bu kahramanların özel kartlarını toplayarak 3 kahramandan oluşan takımımızı yaratıyoruz. Bu sayede bize farklı yetenekleri ve süper güçleri birleştirerek özel kombinasyonlar yaratma imkanı veriliyor.
Injustice: Gods Among Us'ta seviye atlama sistemi de kullanılmakta. Dövüşleri kazandıkça kahramanlarımızı, özel yeteneklerini ve süper güçlerini geliştirebiliyoruz. Ayrıca dövüşler esnasında bizden dokunmatik kontrolleri kullanarak kritik müdahalaler yapmamız isteniyor. Bu sayede oyunun konsol ve PC versiyonlarındaki kombo ve süper güçlerin aynılarını mobil oyunda gerçekleştirebiliyoruz. 
Oyunun ücretsiz olarak sunulması ise oyunun bir başka güzel yönü. Injustice: Gods Among Us Android veya iOS versiyonlarını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:
Injustice: Gods Among Us
Injustice: Gods Among UsAndroid için Resmi Injustice: Gods Among Us Oyunu
Injustice: Gods Among Us
Injustice: Gods Among UsiPhone ve iPad için Dövüş Oyunu