YENİ' HABERLER:
Loading...

WD My Cloud EX4 ile 16TB Veri Depolamak Mümkün

WD My Cloud EX4 16TB Depolama Mümkün Manşet
Western Digital, WD My Cloud EX4 adını taşıyan yeni kişisel depolama cihazını tanıttı. Profesyonellere ve çalışma grubu kullanıcılarına yönelik olan ağa bağlı depolama cihazı olan bu bulut depolama çözümünün detayları haberimizde.
Depolama çözümleri sağlayıcı Western Digital, My Cloud ailesini genişletmeye devam ediyor. My Cloud EX4adındaki yeni bulut depolama cihazı büyüt boyutlarda veri yedeklemek isteyenler için ideal bir ürün. 8TB, 12TB veya 16TB depolama alanı seçenekleri ile gelen My Cloud EX4, Easy-Slide-Drive teknolojisine sahip. Buteknoloji sayesinde herhangi bir tornavida veya araç kiti kullanmadan saniyeler içerisinde depolama cihazınızın kurulumunu gerçekleştirebiliyorsunuz. EX4’ün arka kısmında ayrıca USB 3.0 destekli sabit sürücüler ile uyumlu USB genişleme portları yer alıyor. Kasada ayrıca verilerinizi güvende tutmanız için RAID 0, 1, 5,10 ve JBODgibi çeşitli seçenekler bulunuyor.
Eğer PC kullanıcısıysanız My Cloud EX4 ile birlikte bilgisayarlarınızı yedeklemenize imkan tanıyan WD SmartWare Pro yazılımına sahip oluyorsunuz. MAC kullanıcısıysanız verilerinizi yedeklemek için Apple’ın Time Machine yedekleme yazılımını kullanmanız gerekiyor. Çift Ethernet ve güç kaynağı portuna sahip ürünün 8TB sürümü 799.99 dolar, 12TB sürümü 949.99 dolar ve 16TB sürümü 1149.99 dolardan satışa sunuldu.
WD My Cloud
WD My CloudiOS için WD Bulut Depolama Uygulaması
WD My Cloud
WD My CloudAndroid için WD Bulut Depolama Uygulaması