YENİ' HABERLER:
Loading...

Flipboard iOS İçin Direkt Paylaşım Özelliği Geldi



Flipboard uzun süredir hem Android hem de iOS kullanıcılarının internetteki haber kaynaklarını okumak için kullandıkları kaliteli uygulamalar arasında yer alıyor. Hem okumayı çok daha kolay hale getirmesi, hem de bu konuda özelleştirilebilir bir organize yapı sunması sayesinde daha uzun bir süre payını kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.
Flipboard iOS için gelen son güncelleme sayesinde artık başkaları ile paylaşmak istediğiniz makaleleri hiç zorlanmadan onlara direkt olarak gönderebilirsiniz. Eğer içerikleri paylaştığınız arkadaşınız hali hazırda Flipboard kullanıyorsa, direkt olarak kendi uygulaması içerisinde paylaşılanlar kısmında sizin gönderdiklerinize kolayca ulaşabiliyor.
Aynı zamanda, arkadaşlarınız size sürekli olarak paylaşılan makaleler gönderiyorlarsa, bunları birer dergi haline getirebilir, sürekli olarak ekranınızda yer almasını sağlayabilirsiniz. Özelliğe dair tanıtım videosunu aşağıda görebilirsiniz.
Şimdilik Android sürümü için benzer bir özelliğin ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi mevcut değil ancak kısa süre sonra ortaya çıkacağını düşünüyorum. Flipboard mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
Flipboard
FlipboardiPhone, iPad ve iPod Touch İçin Online Dergi Platformu


Flipboard
FlipboardAndroid İçin Online Dergi Platformu