YENİ' HABERLER:
Loading...

LG Pocket Photo 2 Resmen Duyuruldu

LG Pocket Photo 2 Duyuruldu Manşet
LG, geçtiğimiz yıl tanıttığı akıllı mobil yazıcı ürünü Pocket Photo'nun yenilenmiş sürümünü duyurdu. Bluetooth ve NFC teknolojisini kullanan akıllı mobil yazıcı Pocket Photo 2'nin teknik detayları haberimizde.
Koreli teknoloji devi LG'nin 7 - 10 Ocak 2014 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek CES 2014 Fuarı'nda görücüye çıkarması beklenen akıllı mobil yazıcısı Pocket Photo 2'ye ait detaylar belli oldu. Android, iOSplatformunun yanı sıra Windows 8 işletim sistemi ile uyumlu olan yazıcı, cihazlara Bluetooth veya NFC(Yakın Alan İletişimi) bağlanacak. İnce tasarımı ile dikkat çeken PD239, tek şarj ile 30 sayfaya kadar basabiliyor ve fotoğrafları 600 dpi çözünürlükte bastırmak mümkün.
LG Pocket Photo 2 - Örnek
Pocket Photo 2 ile birlikte gelen özel uygulama, kullanıcıya karekod veya resimlerdeki mesajları yazdırma, filtre, efekt, kareler ekleme ve daha fazlasını yapmak için seçenekler sunuyor. Mürekkepsiz yazdırma teknolojisini kullanan yazıcı, pembe, beyaz ve sarı renk seçenekleriyle Ocak 2014'ün ortalarında ilk olarak Kore'de, ilerleyen haftalarda da dünya genelinde satışa sunulacak.
LG Cep Foto
LG Cep FotoAndroid için LG Cep Foto Uygulaması
LG Cep Foto
LG Cep FotoiOS için LG Fotoğraf Uygulaması