YENİ' HABERLER:
Loading...

Pinterest Artık Türkçe!

Pinterest Türkçe

İnternet üzerinde size ilham veren herşeyi takip etmenizi sağlayan ve panonuza kaydederek diğer tüm kullanıcıların görmesini sağlayan popüler sosyal medya platformlarından biri olan Pinterest, artık Türkçe.
İlgi duyduğunuz alanları belirledikten sonra, bu konularda seveceğiniz her türlü içeriği bulabileceğiniz Pinterest dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip. Düzenli olarak geliştirilerek farklı dil seçenekleri eklenen Pinterest'in yeni dil desteği Türkçe oldu. Peki Pinterest'i nasıl Türkçe kullanabilirim derseniz, Pinterest'e giriş yaptığınızda ana sayfa akışınızın en üst kısmında Türkçe'ye geçiş için size yardımcı olacak bir mesaj görecekseniz. Bu mesajı takip ederek hemen Türkçe kullanıma geçebilirsiniz.
Bahçıvanlıktan özlü sözlere, mimariden mizaha kadar aklınıza gelebilecek tüm alan ve konularda birbirinden güzel, yararlı ve komik içerikler bulmanızı sağlayan Pinterest'i kullanmıyor iseniz kesinliklikle denemenizi tavsiye ederim. Pinterest hakkında çok daha fazla detaylı bilgi alabilmek için ''Pinterest Nedir?'' başlıklı bloğumuza tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Pinterest'in Türkçe olması ilgili düşüncelerinizi ve görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.