YENİ' HABERLER:
Loading...

Asphalt 8: Airborne Yeni Arabalarla Zenginleştirildi

Asphalt 8: Airborne Yeni Arabalarla Zenginleştirildi
2013 yılında çıkan en iyi yarış oyunu olmaya aday mobil oyun Asphalt 8: Airborne için detaylı birgüncelleme yayınlandı. Gameloft tarafından geliştirilen Asphalt 8: Airborne olağanüstü grafikleri, sıradışı fizik motoru ve birçok lisanlı arabaya yer vermesi ile oyun severlerin gözdesi olmuş ve kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcı tarafından indirilerek oynanmaya başlanmıştı. İlk olarak iOS versiyonu çıkan oyunun ardından kısa bir süre sonra Android versiyonu da yayınlanmıştı. Son olarak Windows Phone için geliştirilen versiyonu yayınlanan oyun aynı zamanda Windows 8 işletim sistemine sahip masaüstü bilgisayarlara da çıkış yapmıştı.
Oyunun Android ve iOS versiyonları için yayınlanan yeni güncelleme ise oyundaki içeriği daha da zenginleştiriyor ve oynanışı daha da zevkli hale getirecek ödül sitemini oyuna ekliyor. Güncelleme notlarında oyuna Ferrari'nin gözde arabası LaFerrari'nin yanında 2014 Pagani Huayra'nın ve 2014 Lykan HyperSport'un eklendiği belirtiliyor. Gameloft bu arabaların hemen aktif olmayacağını fakat herhangi bir anda erişime açılabileceğini bildirmekte.
Oyunun ödül sistemi de güncelleme ile birlikte çok daha oyuncu dostu hale geliyor. Artık oyun için günlük ödüller söz konusu ve bu günlük ödüller oyunu üst üste oynadığımız her gün için daha da artmakta. Ayrıca oyunun çevrimiçi modunda diğer oyuncular karşısında arka arkaya aldığımız galibiyetler de bize büyük ödüller kazandıracak. 
Güncellenmiş Asphalt 8: Airborne Android ve iOS versiyonlarına bu bağlantılardan erişebilirsiniz:
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: AirborneAndroid için Araba Yarışı Uygulaması
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: AirborneiPhone ve iOS için Araba Yarışı Uygulaması
Oyunun henüz güncellenmemiş olan Windows 8 ve Windows Phone versiyonları ise burada:
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: AirborneWindows Phone için Asphalt 8: Airborne Oyunu
Asphalt 8: Airborne
Asphalt 8: AirborneWindows 8 için Asphalt 8: Airborne Oyunu