YENİ' HABERLER:
Loading...

GTA 5 PC Versiyonunun Oynanış Videosu İnternete Sızdı!

GTA 5 PC Versiyonunun Oynanış Videosu İnternete Sızdı!
Uzun bir süredir oyun severler tarafından merakla beklenen GTA 5 PC versiyonuna ait olduğu iddia edilen biroynanış videosu internete sızdı. Hatırlanacağı üzere GTA 5 Eylül ayında Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkış yapmış; fakat oyunun PC versiyonu çıkmamıştı. Rockstar'dan durum ile ilgili net bir açıklama yapılmamış olması da milyonlarca bilgisayar kullananan oyun severi GTA 5 PC versiyonu hakkında soru işaretleriyle başbaşa bırakmıştı. Fakat bir süredir oyun dünyasında GTA 5'in PC versiyonunun Mart ayı içerisinde çıkış yapacağına dair söylentiler yayılmıştı. Yayınlanan bu video ise bu söylentileri pekiştirir nitelikte.
GTA 5 PC versiyonuna ait olduğu iddia edilen bu videoda oyun içi görüntülere yer veriliyor ve videonun bir kısmında oyunun ayarları açılıyor ve grafik ayarlarına göz atılıyor. Kullanılabilir video bellek miktarının alt tarafta gösterildiği grafik ayarları sayfasında bilgisayara özel olan anti-aliasing ve anistropic filtering gibi video ayarları gözlemlenebiliyor. Ayrıca gölgeler ve kaplamalar gibi seçenekler için de özel ayarlar mevcut. Dikkati çeken önemli bir nokta ise ayarlar sayfası açıkken alt tarafta kaydetme veya geri dönme seçenekleri için klavye kısayollarının işaret ediliyor olması.
Eğer iddia edilenler doğruysa oyunun 12 Mart'ta çıkış yapması bekleniyor. İşte söz konusu olan GTA 5 PC oynanış videosu: