YENİ' HABERLER:
Loading...

Skype'ın Facebook ve Twitter Hesapları Hacklendi

Skype Hacklendi
Microsoft'un sahibi olduğu popüler sesli ve görüntülü konuşma programı Skype'ın resmi Facebook ve Twitterhesapları ile birlikte bloğuda Syrian Electronic Army tarafından Çarşamba günü öğlen saatlerinde hacklendi.
Suriyeli grup Facebook, Twitter ve resmi bloğu hackledikten sonra, Skype'ın Twitter hesabı üzerinden takipçilerin görmesini istediği bir tweet attı. Atılan Tweet ile takipçilere, Microsoft servislerini kullanmamalarını, çünkü Microsoft'un sahibi olduğu servislerden elde ettiği bilgileri devletlere sattığı yazıyordu. Özellikle Skype,Hotmail ve Outlook servisleri ile elde edilen özel ve kişisel bilgilerin önem taşıdığını savunan hacker grubu, Microsoft'un bu bilgileri devletlere satmasına karşı çıktı.
Birkaç saat aralıklar ile aynı Tweet'i atan grup ayrıca bu mesajlarını Skype'ın Facebook ve Bloğunda da yayınladı.
Microsoft'un kullanıcılar üzerinde casusluk yapmasına karşı bir saldırı olarak yapılan hack olayında, Syrian Electronic Army grubu Microsoft'un casusluk yapmayı bırakmasını istedi.
Geçtiğimiz yıllarda dünyanın en popüler ücretsiz konuşma ve mesajlaşma programlarından biri olan MSN'ikapatarak tüm kullanıcılarını Skype'a aktaran Microsoft şirketi, Skype üzerinden ücretsiz konuşmanızı ve mesajlaşmanızı sağlıyor. Birebir görüşmeler dışında, grup halinde sesli konferanslar düzenleyebildiğiniz programı ücretsiz olarak indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantılardan yararlanabilirsiniz.
Skype
SkypeSesli ve Görüntülü Konuşma Programı
Skype
SkypeAndroid İçin Sesli Ve Görüntülü Görüşme Uygulaması
Skype
SkypeiPhone, iPod Touch İçin Skype Mobil