YENİ' HABERLER:
Loading...

Aptal Mısın? Popülerliğiyle Apple'ın Dikkatini Çekti!

aptal mısın

Kısa süre önce uygulama marketlerin en dikkat çeken oyunları arasında yer alan Aptal Mısın? şimdi de elde ettiği yüksek indirme oranıyla adından söz ettiriyor.
Türk yazılım şirketi Arox Bilişim tarafından tasarlanan oyun, ortalamanın epey üzerinde ilerleyen indirilme sayısıyla Apple’ın dikkatini çekti. Apple App Store’un Orta Doğu temsilcisi Youssef Seffar oyunun başarısının ardından Arox Bilişim’i arayarak oyunun farklı dillere çevrilmesini istedi.
Arox Bilişim’in kurucu ortaklarından olan Sait Öksüz konuya ilişkin yaptığı açıklamada oyun üzerinde 6 ay gibi bir süre çalıştıklarını ve bu süreçte oyunun her türlü ayrıntısına dikkat ettiklerini belirtti. Elbette ki bu denli büyük başarının arkasında titiz ve disiplinli bir çalışma olduğu aşikar. Bu arada belirtmeden geçmeyelim; oyun iOSişletim sistemi için 400 bin, Android işletim sistemi içinse 600 binden fazla indirilme sayısına ulaştı. Buna ek olarak oyunun aylık sayfa görüntülenme sayıları ise iOS için 17 milyon, Android içinse 26 milyon olarak belirtiliyor.
Hiç şüphesiz ki Aptal Mısın?‘ın bu başarısı ülkemiz adına oldukça iyi bir gelişme. Tamindir ekibi olarak Arox Bilişim’e bu yolda başarılar diliyoruz.
Siz de oyunu mobil cihazınıza indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Aptal mısın?
Aptal mısın?Android İçin Zeka Oyunu
Aptal Mısın?
Aptal Mısın?iPhone ve iPad için Akıl Oyunu