YENİ' HABERLER:
Loading...

Opera 23 Final Sürümü Yayınlandı



Opera web tarayıcısı, çok uzun yıllardır belli bir kullanıcı kitlesine sahip ancak popüler olamamış web tarayıcılar arasında yer alıyor. Her zaman belli bir popülerliği koruyabilen ama genel geçer bir web tarayıcısı haline gelemeyen Opera, buna rağmen düzenli olarak güncelleniyor ve pek çok diğer tarayıcıda bulunmayan hızı ve kullanışlılığı da beraberinde getiriyor.
Tarayıcının son sürümü Opera 23 olarak yayınlandı ve resmi olarak indirilebilir durumda. Bu son sürümde de bizlere diğer web tarayıcılarda olmayan bazı özellikleri sunabilen Opera'yı kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyoruz.
Yeni sürümdeki geliştirmelere kısaca göz atacak olursak;
  • Tek butonla hızlı arama, favoriler ekleme
  • Kalp ikonunun geliştirilerek hızlandırılması
  • Performans ve güvenlik açıklarının kapatılması
  • Tarayıcı çökmelerine karşı alınan yeni önlemler
  • Geliştirilmiş eklenti desteği
Yayınlanan 23 nolu sürüm hem Windows hem de Mac bilgisayarlar için aktif halde ve aşağıdaki bağlantıları kullanarak hemen indirebilirsiniz. Henüz Linux sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi maalesef mevcut değil.
Opera web tarayıcısının 23 nolu versiyonunda arayüzde de bazı rafineleştirme işlemleri uygulanmış. Böylece göze daha hoş görünen ve kullanıcıları yormayan Opera Web Browser sayesinde gelişmiş bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz.
Opera
OperaAlternatif Web Tarayıcısı

Opera
Operaİnternet Tarayıcısı