YENİ' HABERLER:
Loading...

Samsung'da Yuvarlak Çerçeveli Akıllı Saat Yapma Yolunda İlerliyor

Samsuıng

Samsung, hepimizin de bildiği gibi mobil ve teknoloji dalında bir  dev. Hiçbir şekilde hiçbir teknolojik üründen ve gelişmeden geri kalmayan Samsuıng için yine yeni bir inovasyon çanları çalıyor. Bu sefer Android Wear'ı konu almadan Motorola gibi yuvarlek çerçeveli akıllı saat projesine girişiyor.
Yakın gelecekte gerek kamerası, gerek kullanımı açısından bu yuvarlak çerçeveli akıllı saatlerin yüksek ilgi göreceğine inanan Samsung, ciddi ciddi bu konudaki işlemlerini hızlandırdıklarını açıkladı. Birçok insan bu konuyu tam tersine Galaxy Gear'ın az satmasına bağlıyor. Birçok kişi ise buna inovasyon diyor.
Tabii ki inovasyon demek için ondan önce bir örneği olmaması lazım; peki ya o zaman Motorola'yı kim umursuyor? Her sektörde olduğu gibi teknoloji sektöründe de olaylar bir nevi aynı. Eğer iyi reklam yapıp kaliteli ürün ortaya atarsanız, 10 yıl sonra yaptığınız bir iş bile inovasyon olarak gözükebilir.
Samsung'tan bu konuda resmi bir açıklama henüz gelmedi, elimizde sadece taslak resimleri var. Bizi takip etmeye devam edin.