YENİ' HABERLER:
Loading...

Xbox One 1 Yıl Gecikmeli Olarak Türkiye'de Satışa Çıkıyor!

Xbox One

Büyük uğraşların ardından geliştirilen Xbox One çıkış tarihinden yaklaşık 1 yıl sonra Türkiye'de satışa sunulmaya başlanacak.
2013 yılının Eylül ayında yaklaşık 13 ülke için satışa sunulan konsol, pazar payını genişletmek için Türkiye'de satışa sunulacak. Çok yakın zamanda 21 Temmuz 2014 tarihinde konsol için ön siparişler açılacak. Bu konsola yani Xbox One'a sahip olmak isteyenlerin acele etmesi ve 21 Temmuzda ön sipariş vermesi gerekiyor.Ön siparişin 5 Eylül tarihine kadar devam edeceğini söyleyelim. Türkçe kullanım parçalar ve Türkçe işletim sistemi ile satışa sunulacak Xbox One, ön sipariş verenler için 450 TL'lik bir hediyesiyle sizleri karşılayacak.
Türkiye ile birlikte yaklaşık 29 ülkede de satışa sunulması planlanan Xbox One, 1999 ve 1599 TL arasında değişen fiyatlarla raflara konulacak.
Ara Sıra Gözüken Editör Yorumu: Xbox One'ın Türkiye için ve diğer 29 ülke için bu kadar geç kalmasını doğru bulmuyorum. En azından kendi ülkemizden, yurtdışından cihaz kaçırmadan çıktığı gün Xbox One oynama keyfini Microsoft bize yaşatmalı.
Xbox One SmartGlass
Xbox One SmartGlassWindows 8 için Xbox One Kontrol Uygulaması