YENİ' HABERLER:
Loading...

19 Yıllık Pokemon iPad'e Uyarlanacak!

Pokemon

Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunu Pokemon hakkında güzel haberler var. Nintendo geliştiricileri bu oyunu iPad'e uyarlamaya niyetli gibi.
Pokemon yaklaşık 19 yıllık geçmişi olan bir çeşit kart oyunu. Oyun içerisinde bulunan karakterler ile gücünüzü arttırıp rakibinizi yenebiliyorsunuz. Televizyonlara da uyarlanan, çizgi film olarak yayınlanan ve uzun yıllardır oynanan bu oyun son zamanlarda teknoloji piyasasından geri kalmıştı. Bunun nedeni telif dışı üreticilere izin verilmemesi ve telif hakkı elinde olan şirketin telif haklarını bırakmamasıydı. Pokemon'un telif hakları uzun bir süredir Nintendo'nun elinde. Nintendo bu oyun hakkında yıllardır süren suskunluğunu bozdu ve müjdeli haberi verdi.
Genel olarak oyunun tasarımında bir değişiklik olmaması bekleniyor. Geliştirici şirket ilk olarak iPad cihazları için oyunu yayınlayacak. Oyunun mobil platformlarda marketlere dağıtılmasından sonra efsanenin yeniden hayat bulacağını söyleyebiliriz. Bu nostalji oyunun yeni nesillere oynatabilmenin en iyi yolu şüphesiz mobil cihazlardı. Ayrıca bir güzel haberi daha sizlerle paylaşalım. Oyun tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak kullanıma sunulacak. 
Oyun tam ismiyle Pokemon Trading Card Games Online olarak yayınlanacak. Pokemon'un mobil sürümünü iPad için yayınlandığı andan itibaren Tamindirebilirsiniz. Bakalım Pokemon iPad içinyayınlandığında ne kadar ilgi görecek.