YENİ' HABERLER:
Loading...

Google+ İle Fotoğraflar Ayrılıyor

google-plus-ile-fotograflar-ayriliyor
Google servislerini yeniden düzenleme kararı aldı. Söylentilere göre tek başına bir uygulama olarak hizmete sunulacak Fotoğraflar uygulaması çok yakında Google+'dan bağımsız olacak.
Google pek çok konuda su götürmez bir başarı elde etti. Ancak Google+ bir türlü çok sevilen bir sosyal ağ olamadı. Kullanıcılar eğer bağlı hizmetleri kullanmak için zorunlu kalmasalardı belki şimdiki kullanıcı sayısına bile ulaşamayacak olan Google+ için yeni bir dönem başlıyor. Fotoğraflar hizmetini daha ön plana çıkarmak isteyen Google, iki hizmeti birbirinden koparacak. Artık Fotoğraflar ürününü kullanmak isteyen Google-severler, Google+'a muhtaç olmayacaklar.
Bu kararın alınmasıyla Fotoğraflar uygulamasının tek başına daha çok kişiye ulaşacağını öngören teknoloji dünyasıyla aynı görüşteyiz. FacebookTwitter gibi sosyal medya devleriyle yarışmıyor görünse de amacı en az onlar kadar yaygın olmak olan bir servisin diğer ürünlere ayak bağı olmadan yoluna devam etmesi kararı, Google gibi vizyonu geniş bir teknoloji şirketinden beklenen bir karar.
Servislerinin birbirini beslemek yerine aşağıya çekmesi ihtimaline karşı önlem alan Google'ın, depolamadan düzenlemeye, otomatik yedeklemeden paylaşmaya pek çok yeni özellikle donattığı Fotoğraflar uygulaması da çok kullanılanlar listesinde üst sıralarda yer almaya aday.
Google+
Google+iPhone, iPad ve iPod Touch İçin Google+ Uygulaması
Google+
Google+Android İçin Google+ Uygulaması