YENİ' HABERLER:
Loading...

Google'a Alışveriş Değerlendirme Sistemi Geliyor!

Google

Google bolca alışveriş yapanların çok seveceği yeni uygulaması üzerind çalışıyor. Herhangi bir ürün aradığınızda karşınıza e-ticaret sitelerinden çeşitli öneriler sunan arama motoru artık bu önerilere yıldızlı oylama sistemi ekleyecek.
Daha kaliteli ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmanıza imkan sağlayacak olan bu sistem kullanıcı ve satın alıcı odaklı işliyor. Google arama sonuçlarında çıkacak olan bu yeni özellik alışveriş işlerinizi oldukça kolaylaştıracak. Hem ürün hem de alışveriş yapacağınız site hakkında fikir sahibi olmanıza yarayan sistem dünyaca ünlü e-ticaret sitesi Amazon'a benzer bir şekilde işleyecek.
Kullanıcılar aldıkları ürüne Google üzerinden 0-5 arasında bir yıldız verecek (Yıldız dediğimiz bir çeşit oylama sistemidir.) ve aynı ürünü satın almak isteyen diğer kullanıcıyı bilgilendirmiş olacak. Genellikle çoğu alışveriş sitesinin uzun süredir kullandığı bu sistemi Google'da görmek biraz garip ve ilginç olacak.
Google'ın yeni uygulamasının ne zaman kullanıma açılacağı konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı. Her gelen sistemin Amerika'da kullanıma açıldığını düşünürsek tahmini olarak Türkiye'de biraz geç kullanıma açılacak gibi.
Sizce Google'ın oylama sistemi nasıl bir kolaylık sağlayacak?