YENİ' HABERLER:
Loading...

Sony ve Xiaomi, Yeni Sony Televizyon Çalışmaları İçin Anlaştılar

Sony ve Xiaomi, yeni sony Televizyon çalışmaları için anlaştılar
Yıllardır TV pazarında söz sahibi olan Sony, son dönemde biraz geride kalmaya başladı. Başarısızlığının en temel nedeninin Akıllı TV ara yüzü olduğunu düşünen Sony, ara yüz çalışmaları için Xiaomi ile anlaştı.
Özellikle son aylarda Sony TV'lerin satışlarının azalması, Sony tarafından Televizyonlarında yeni çalışmalar yapılması gerektiğini ortaya koyuyordu. Sony ise başarısızlığını henüz fark etmiş olacak ki ara yüz çalışmalarında yeni bir marka ile çalışmanın doğru olacağını anlamış oldu.
Sony son zamanlarda Çin’in en büyük Akıllı Telefon üreticisi unvanına sahip olan Xiaomi ile anlaştı. Özellikle son zamanlarda MiUI 6 ile dikkatleri üzerine çeken Xiaomi ile anlaşan Sony, TV ara yüzünde yepyeni bir yapı ile herkesi şaşırtabilir.
Uzmanlar bu anlaşma sonucu yeni Sony Televizyonlarda Xiaomi'nin MiUI ara yüzünün Televizyona uyarlanmış bir benzerinin yer alabileceğini belirtti. Son günlerde çok konuşulan ve iOS 7 benzeri olduğu öne sürülen MiUI 6 ara yüzünün bir benzerini ilerleyen aylarda Sony Televizyonlarda görebiliriz. Bakalım Sony ve Xiaomi nasıl bir çalışma ile bizleri şaşırtacaklar.