YENİ' HABERLER:
Loading...

Apple iPhone 6 Lansmanı Tamindir Canlı Yayını



Apple'ın düzenlediği lansman etkinliklerinin her zaman yıl içerisinde en çok ziyaretçiyi çeken lansmanlar oldukları bir gerçek. Tabii ki iPhone ve iPad'in sahip olduğu popülerlik, Mac'lerin sıkı kullanıcı kitlesi ve iOS'unher sürümde heyecan verici özelliklerle gelmesi gibi tüm etkenler bu popülerliğin sebepleri arasında yer alıyor. Her ürünü heyecan verici olan Apple'ın 9 Eylül 2014, Türkiye saati ile 20.00'da gerçekleştirilecek olan lansmanı için geçmişte yaptığımız gibi yine Tamindir canlı yayını gerçekleştireceğiz.
Tamindir lansman yayınları editörlerimiz tarafından Google Hangouts ve YouTube sistemleri üzerinden gerçekleştiriliyor. Böylece hem izleyenlerimizin sorularını gelen yorumlardan cevaplama hem de lansmanda gerçekleşenleri sizlere kendi yorumlarımızı da ekleyerek aktarma imkanına sahip oluyoruz. Geçmiş lansmanlarla ve rakip ürünlerle karşılaştırmalar, yeni açıklanan özelliklere dair detaylı yorumlar gibi konuları almak istiyor ve lansmanda gerçekleşenlerin güzel bir özetini görmek istiyorsanız lansmanımızı kaçırmayın.
9 Eylül 2014, 19.45'te yani lansmanda on beş dakika önce başlayacak olan lansmanımız direkt olarak bu sayfaya gömülecektir ve dolayısıyla yayın günü tek yapmanız gereken saatinde bu yazıyı yeniden açmak.
Aşağıdaki sosyal ağ hesaplarımızı da takip edebilir ve böylece en son gelişmeleri her zaman alabilirsiniz.
Eğer lansmanı unutabileceğinizden endişe ediyorsanız, aşağıdaki hatırlatma formunu doldurabilir ve yayın saatinden önce e-posta ve cep telefonlarınızdan SMS ile sizlere hatırlatmamızı sağlayabilirsiniz. E-posta ve numara bilgileri lansman için tek defalık kullanımın ardından kullanıcı memnuniyeti amacıyla imha edilmektedir.
Hem iOS 8 hem de iPhone 6 konusunda siz de bizim kadar heyecanlıysanız lansmanda bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyoruz. Etkinlikte Mac'e dair herhangi bir yeniliğin açıklanmasını beklemiyoruz ancak Apple'ın her zaman bizlere bir sürpriz yapma şansı var.
Şimdiye dek iPhone 6 konusunda en çok dikkatimizi çeken haberleri de sizin için derledik. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak bu haberlere hemen ulaşabilirsiniz.