YENİ' HABERLER:
Loading...

100 Adet 1 Yıllık Ad-Aware Lisansı Hediye Kampanyası




Ad-Aware uzun süredir PC sahipleri için kaliteli güvenlik yazılımları arasında dikkati çeken ürünlerden birisi devam ediyor ve ürün skalasını gün geçtikçe genişletiyor. Temel güvenlik programlarından tutun da gelişmiş anti-malware ve web filtreleme yazılımlarına kadar pek çok alanda programı olan Lavasoft'un Ad-Aware markası, böylece her türlü ihtiyaca yönelik bir ürüne sahip hale gelmiş durumda.
Ad-Aware Personal Security ve Ad-Aware Pro Security yazılımları da kullanıcıları hem virüslere hem de malware, spyware gibi saldırı türlerine karşı korumak amacıyla satışa sunuluyor. Hem kolay kullanılır arayüzler sunan hem de bu kolaylığa rağmen sistemi en iyi şekilde koruyan programlar, maalesef normalde ücretli olarak alınabiliyor.
Lavasoft ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği neticesinde 50 kullanıcımıza Ad-Aware Personal Security, 50 kullanıcımıza ise Ad-Aware Pro Security programlarının 1 yıllık tam sürüm lisanslarını hediye edeceğiz. Dilerseniz ilk olarak programların 30 günlük sürümlerini aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilir ve deneyebilirsiniz.
Ad-Aware Personal Security
Ad-Aware Personal Securityİnternet ve Malware Güvenliği Programı
Ad-Aware Pro Security
Ad-Aware Pro SecurityBilgisayar Güvenlik ve Antivirüs Paketi
Lisans kazanma şansı için aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarımızı takip etmeniz gerekiyor. Takip ettikten sonra daha aşağıda yer alan kayıt formunu doldurarak iletişim bilgilerinizi bize ulaştırmalısınız. Talihli adayları arasından random.org üzerinden yapılacak çekilişin ardından kazananlar belirlenecek ve hem bu blog yazısının altına güncelleme olarak belirtilecekler hem de kendilerine gerekli e-posta bilgilendirilmesi yapılacaktır.
Şimdiden herkese başarılar ve iyi şanslar diliyoruz!