YENİ' HABERLER:
Loading...

Firefox 25 Yayınlandı! Hemen İndirin!

firefox 25
Firefox'un son sürümü olan Firefox 25 nihayet indirilebilir içerik olarak Mozilla sunucuları üzerindeki yerini aldı. Oldukça enteresan geliştirmelerle birlikte gelen tarayıcının son sürümü, kullanıcılara gerçek zamanlı ses işleme gibi kullanışlı bir özelliğin yanı sıra 10 adet güvenlik düzeltmesini de sunuyor.
Yeni gelen 10 adet güvenlik düzeltmesinden 5 tanesinin kritik olarak belirlendiği Firefox, görünen o ki ciddi güvenlik problemlerini geride bırakıyor. Öyle ki kritik olarak belirtilen güvenlik açıkları nedeniyle siber suçlular kullanıcıların izinlerine ihtiyaç duymadan kullanıcıların bilgisayarları üzerine üçüncü parti uygulamaları kurabiliyor ve kendi kodlarını sessizce arka planda çalıştırabiliyorlar.
Kritik güvenlik açıkları arasında; doğrudan proxyler kullanılarak JavaScript moturu üzerinde ortaya çıkan bellek bozulma hataları ve HTML döküman temaları ve çevrimdışı bellekleri güncellerken ortaya çıkan hatalar yer alıyor.
Daha önceki Firefox sürümlerini kullanmakta olan kullanıcıların olası güvenlik tehditlerine karşı kendilerini koruyabilmeleri için Firefox'un en son sürümü olan Firefox 25'i yüklemeleri gerekiyor.
Firefox'un en son sürümünü Tamindir.com aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde indirerek bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
Firefox
FirefoxPopüler İnternet Tarayıcısı
Firefox
FirefoxMac İçin Firefox İnternet Tarayıcısı