YENİ' HABERLER:
Loading...

Volkswagen'den Ücretsiz iOS Yarış Oyunu!

Volkswagen'den Ücretsiz iOS Yarış Oyunu
Dünyanın en köklü araba üreticilerinden olan Volkswagen iOS kullanıcıları için hoş bir jest yaptı.
FISHLABS adlı firma tarafından geliştirilen Sports Car 2 adlı yarış oyununu iPhone ve iPad kullanıcıları içinücretsiz olarak yayınlayan Volkswagen bu sayede kendisi için güzel bir tanıtım adımı da atmış oldu. Sports Car Challenge 2'nin oldukça yüksek kaliteye sahip bir araba yarışı oyunu olması da kullanıcıların hoşuna gidecek ayrı bir nokta.
Sports Car Challenge 2'de sadece Volkswagen arabalara yer verilmiyor oluşu da oyunu sadece reklam amaçlı olarak tasarlanmış basit bir oyun olmaktan çıkarıyor. Oyunda Volkswagen'in yanında Audi, Porsche, Lamborghini, Bugatti ve Bentley gibi dünya çapında ünlü üst seviye araba üreticilerinin hız canavarları da yer alıyor. ABYSS grafik motoruyla güçlendirilen oyunun fotoğraf kalitesindeki grafikleri, gerçekçi fizik hesaplamaları ve heyecan verici motor sesleri oyunu üst seviyeye taşımakta. 5 farklı yarış pistinin yer aldığı yarış oyununda herhangi bir oyun içi market yoluyla oyuncunun para harcamaya ve içerik satın almaya itilmiyor oluşu da güzel bir nokta.
Sports Car Challenge 2'de yer verilen 3 farklı oyun modu oyundan kısa sürede sıkılmanızı engellemekte. Bu modlarda kazandığımız yüksek puanları dünya çapındaki liderlik çizelgelerinde listeleyebiliyoruz. Sports Car Challenge 2 çalışmak için iPhone veya iPad'inizde iOS 7 işletim sisteminin kurulu olmasını gerektiriyor. Sports Car Challenge 2'yi indirmek isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:
Sports Car Challenge 2
Sports Car Challenge 2iPhone ve iPad için Yarış Oyunu