YENİ' HABERLER:
Loading...

Dünyanın En İnce 5 inç Ekranlı Akıllı Telefonu Satışa Sunuldu

Blu Life Pro Satışta Manşet

Dünyanın en ince 5 inç akıllı telefonu olma özelliğini taşıyan Blu Life Pro, tasarımı kadar fiyatıyla dikkat çekiyor. Blu Products tarafından üretilen Android işletim sistemli akıllı telefonun teknik detayları ve çıkış fiyatı haberimizde.
Sınıfının en incesi olarak lanse edilen Blu Life Pro adlı yeni Android akıllı telefon, uygun fiyatlı ve ince akıllı telefon arayanlar için ideal. Sadece 6.9 mm kalınlığında ve 158 gr ağırlığında olan cihaz, 5 inç 720 x 1280 doğal çözünürlüğünde çizilmelere karşı dayanaklı dokunmatik ekrana sahip. Gücünü MediaTek'in 1.5Ghz hızında çalışan MT6589T Cortex A7 işlemci ve 1GB RAM'den alan cihazda BSI sensör, otofocus ve LED flash özellikli 12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön yüz kamerası bulunuyor. Kamera, 30 fps'de full HD çözünürlükte video kaydı yapabilme yetisine sahip.
16GB dahili depolama alanı ile gelen Blu Life Pro, 2500 mAH lithium-ion batarya ile geliyor. Android 4.2 işletim sistemi üzerinde çalışan, ince tasarımlı bu telefonun fiyatı ise 299 dolar.