YENİ' HABERLER:
Loading...

Steam Sonbahar İndirimleri Başladı!

Steam Sonbahar İndirimleri Başladı

Valve'nin popüler oyun portalı Steam üzerinde yeni bir indirim kampanyası başlatıldı. Sonbahara özel olarak düzenlenen indirim kampanyasında birçok popüler oyuna büyük oranda indirim yapılıyor. Bu indirimler sayesinde ödüllü oyunları komik rakamlara satın alabilmek mümkün. Steam'in sonbahar indirimlerindeki oyunların bazılarına kısaca göz atalım (Not: Bu indirimdeki oyunlar belli zaman dilimlerinde değişmektedir. Bu nedenle yazıyı okuduğunuzda farklı oyunları indirimde görebilmeniz mümkün):
Left 4 Dead 2:
En başarılı multiplayer zombi deneyimini yaşatan oyunlardan biri olan Left 4 Dead 2'de arkadaşlarımızla zombi kıyametinden sıyrılmaya çalışıyoruz. 4 farklı karakterden birini seçebildiğimiz oyunda çok sayıda ateşli silahın yanında balta ve elektrikli testere gibi birçok yakın mesafe silahı da kullanabiliyoruz. Half-Life, Counter Strike ve Team Fortress oyunlarının geliştiricisi tarafından geliştirilmiş olan Left 4 Dead 2 oldukça eğlenceli bir multiplayer FPS deneyimi sunuyor. Left 4 Dead 2  yüzde 75 indirimle 4.99 $ fiyatla satışta.
Outlast:
Bu sene içerisinde çıkan yeni nesil bir korku oyunu olan Outlast'te bir akıl hastanesinde ortaya çıkan garip olayları kontrol etmeye giden bir ajanın maceralarına tanık oluyoruz. Keşif ve senaryo ağırlıklı bir oyun olan Outlast karanlıkta telefonumuzun ışıyla yön bulmaya çalıştığımız ve bize diken üstünde duracağımız anlar yaşatan bir oyun. Outlast yüzde 66 indirimle 6.79 $ fiyatla satışta.
Sleeping Dogs:
En başarılı GTA alternatiflerinden biri olan Sleeping Dogs bizi Uzak Doğu'ya taşıyor ve mafyanın içerisine sızarak ajanlık yapan bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunun geniş açık dünyası, kaliteli grafikleri ve başarılı dövüş sistemi oyuna değer kazandırıyor. Eğer Sleeping Dogs'u denemek isterseniz oyun yüzde 80 indirimle sadece 4.99 $ fiyatla satılmakta.
Skyrim:
Elder Scrolls serisinin son oyunu 2011 yılında çıktığında adeta video oyunları ödüllerini silip süpürmüştü. Devasa açık dünyası ve keşfetme duygusunu çok iyi yansıtması, hikayenin gidişatına kendinizin karar verebiliyor olması gibi özellikleri bu oyunu video oyunları tarihinde çıkış yapmış en başarılı oyunlardan biri yapıyordu. Skyrim yüzde 75 indirim ile 7.49 $ fiyat ile satılmakta.
The Walking Dead:
Ünlü televizyon dizisinin macera türündeki oyunu bize dizideki karakterlerden farklı karakterleri kontrol etme imkanı sunuyor. Yolculuğumuz boyunca kritik kararlar almak zorunda kaldığımız macera oyunu büyük bir başarı yakalamış ve ödül sahibi olmuştu. The Walking Dead yüzde 75 indirimde ve 6.24 $ fiyatla satışta.
Burada bahsettiğimiz oyunlar haricinde birçok bağımsız yapım oyun ve daha kısa süreli indirimlerhttp://store.steampowered.com/ adresinde yer almakta. İndirimler 3 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.