YENİ' HABERLER:
Loading...

Firefox 26.0 Yayınlandı



Mozilla Firefox uzun yıllardır en iyi web tarayıcılarından birisi olarak bizimle birlikte. Her gelen güncelleme ile daha hızlı, daha kaliteli ve güvenli bir web gezintisi deneyimi sunan programın 26.0 sürümü de sonunda yayınlandı ve kullanıcılarımızın bir an önce son sürüme geçiş yapmalarını öneriyoruz.
Dilerseniz lafı fazla uzatmadan bu sürümde yer alan güncellemelere kısaca bir göz atalım;
  • Son Flash sürümleri hariç "Click to play" özelliği varsayılan hale getirildi. Böylece kullanıcıların izni olmadan oynatılan interaktif içeriklerin yarattığı güvenlik ve stabilite sorunlarına bir çözüm getirildi.
  • Şifre yöneticisi artık scriptler tarafından üretilen form alanlarını destekliyor
  • Güncellemeler Firefox kurulum klasörüne yazma izni olmadan gerçekleştirilebilir
  • Windows XP için MP3 decoding işlemi desteği geldi
  • Muhtelif sorun ve hata düzeltmeleri
  • Performans iyileştirme düzenlemeleri
Özellikle Click to Play özelliğinin varsayılan hale getirilmesi kullanıcıların zararlı web içeriklerinden korunabilmeleri ve veri kayıplarını önleyebilmeleri için oldukça önemli bir yere sahip. Bunun yanında Windows XP için MP3 decoding desteğinin gelmesi sayesinde tüm Windows sürümleri için MP3 desteği tam hale getirildi.
Yeni sürümde performansta ufak iyileştirmeler ve aynı zamanda çökmelerde, takılmalarda azalmalar mevcut. Daha iyi sistem kaynağı yönetimi gerçekleştiren Mozilla Firefox 26.0'ı aşağıdaki bağlantıları kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Firefox
FirefoxPopüler İnternet Tarayıcısı
Firefox
FirefoxMac İçin Firefox İnternet Tarayıcısı