YENİ' HABERLER:
Loading...

Microsoft Sosyal Ağı Socl İçin Mobil Uygulamalarını Yayınladı

Microsoft Sosyal Ağı Socl İçin Mobil Uygulamalarını Yayınladı

Microsoft, kendi sosyal ağı Socl için AndroidiOS ve Windows Phone uygulamlarını yayınladı. Microsoft'un arama teknolojisi üzerine kurulu bir sosyal ağ olan Socl bize diğer sosyal ağlarda bulunan ileti, resim ve video paylaşma gibi standart özellikleri sunmanın yanında bu özellikler için önemli yenilikler de getiriyor.
Socl fotoğraf paylaşma konusunda hoş seçeneklere sahip. Socl ile fotoğraf kolayları yaratabiliyoruz ve iletilerimizi bu yolla çok daha özel ve kişisel yapabiliyoruz. Ayrıca arkadaşlarımızın iletilerinde anında resimli cevaplar verebilmekteyiz. Socl bize fotoğraflarımıza metin ekleyerek komik ve eğlenceli fotoğraf paylaşımları yapma imkanı sunuyor.
Socl'ın bir diğer güzel yönü oluşturduğumuz iletileri paylaşabilmemiz için bize büyük bir özgürlük tanıması. Socl üzerinde oluşturduğumuz iletileri sosyal ağ platformunun mobil uygulamaları aracılığıyla Facebook, Twiiter,Tumblr ve Pinterest gibi diğer sosyal medya ağlarında paylaşabiliyoruz.
Socl bildirimler anlamında da güzel seçenekler sunuyor. Socl ile sadece hoşlandığımız kaynaklar ile bağlantılı bildirileri alabilmekteyiz. Eğer yeni bir sosyal paylaşım tecrübesi yaşamak ve yeni insanlarla tanışmak isterseniz Socl uygulamalarını deneyebilirsiniz:
Socl
SoclAndroid için Microsoft Sosyal Ağı
Socl
SocliPhone ve iPad için Microsoft'un Sosyal Paylaşım Ağı
Socl
SoclWindows Phone için Microsoft Sosyal Paylaşım Ortamı