YENİ' HABERLER:
Loading...

Panasonic'in Dayanıklı Dizüstü Bilgisayarı CF-C2, Güncellendi

Panasonic CF-C2 Güncellendi Manşet
Panosonic, dayanıklı yapısı ile dikkat çeken döndürülebilir ekrana sahip dizüstü bilgisayarı Panasonic Toughbook CF-C2'nin yenilenmiş sürümünü tanıttı. Batarya konusunda sınıfının en iyisi olarak gösterilen, istenildiğinde bilgisayar istenildiğinde de tablet olarak kullanılabilen CF-C2'nin teknik detayları haberimizde.
Panasonic, geçtiğimiz yıl tanıttığı yarı dayanıklı Toughbook CF-C2 adını taşıyan dizüstü bilgisayarını güncellendi. CF-C2'nin orjinal sürümüne göre üç saat daha fazla kullanım süresi sunan bilgisayar, tek şarjla 14 saate kadar çalışabiliyor. Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 8.1 önyüklü gelen bilgisayarın işletim sistemini Windows 7 Pro'ya downgrade etmek yani sürüm düşürmek mümkün kılınmış. İşletim sisteminin kullanıcının tercihine bırakılması, çoğu üründe görmediğimiz bir özellik.
12.5 inç döndürülebilir ekrana sahip olan CF-C2, Intel i5-4300 vPro işlemcisine sahip. İşlemci Turbo Boost teknolojisi sayesinde 2.9GHz hıza çıkabiliyor. İşlemcinin yanı sıra ekran kartı da yenilenen bilgisayar Intel HD 4400 ekran kartı ile geliyor. Hareket halindeyken kablosuz genişbant erişimini mümkün kılan çok taşıyıcılı LTE modem, ürünün en önemli güncellemelerinden biri.
1.2 megapiksel çözünürlüğünde entegre mikrofonlu ön kamera ve isteğe bağlı 5 megapiksel arka kamerası bulunan bilgisayar, 128GB ve 256GB kapasiteli SSD seçenekleri ile satışa sunuluyor. Ürünün fiyatı ise 1999 dolar.
Panasonic Toughbook C2 Fotoğraf Galerisi