YENİ' HABERLER:
Loading...

5 Okuyucumuza Seçkin Yayıncılık'tan Kitap Hediyesi



Tamindir ve Seçkin Yayıncılık işbirliği ile hazırladığımız yeni kampanyamızın oldukça ilginizi çekeceğine inanıyoruz. Zira şimdiye kadar genellikle program lisansları gibi çekilişler ve hediyeler ile karşınıza çıkıyorduk ancak bu defa özellikle bilgisayar bilimleri ile ilgilenen okuyucularımızın seveceği türde bir kampanya ile karşınızdayız.
Aşağıda listelediğimiz kitaplar Seçkin Yayıncılık tarafından yayınlanıyor ve kullanıcılara sunuluyor. Kampanya koşullarını yerine getiren 5 kullanıcımıza, random.org üzerinden yapacağımız çekiliş sonucuna göre seçtikleri bir tanesini hediye edeceğiz. Şansınıza güveniyorsanız kampanyamıza katılmayı unutmayın. İlk olarak kitaplarımızı sırayla tanımak isterseniz tek yapmanız gereken aşağıdaki görsellere tıklayarak kitapların açıklamalarını okumak.
    
    
    
    
    
    
Kampanyamıza katılım göstermek isteyen kullanıcılarımızın aşağıdaki adreslerde yer alan sosyal ağlardakihesaplarımızı takip etmeleri ve üçünde de kampanyaya dair yaptığımız paylaşımlardan en az bir tanesini kendi kişisel hesaplarında herkese açık olarak paylaşmaları gerekmektedir.
Gereken koşulları yerine getirdikten sonra tek yapmanız gereken aşağıdaki başvuru formunu doldurmak ve çekilişe katılmaya hak kazanmak. Koşulları yerine getiren kullanıcılarımız, random.org üzerinden gerçekleşecek olan çekilişle şanslarını deneyecekler.
Katılan herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz ve önümüzdeki kampanyalarda da bizimle olmalarını diliyoruz. İyi şanslar!
Kampanya notları:
  • Kampanya, başvurular 500 kişilik listeyi doldurana kadar açık kalacaktır, süre sınırlaması yoktur.
  • Yapılan paylaşımların "herkese açık" olarak gerçekleştirilmesi kampanya takibi açısından mecburidir.
  • Kampanya kazananları burada duyurulacak ve kendilerine e-posta ile de bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kampanyaya CNT çalışanları ve birinci dereceden akrabaları katılamazlar.
  • Kampanyada çekilişe girebilmek için tüm koşulları yerine getirmek gereklidir.