YENİ' HABERLER:
Loading...

Fansız Çalışan İlk Tablet: Panasonic Toughpad FZ-M1

Panasonic Toughpad M1 Tanıtıldı

Panasonic Toughpad serisi tabletlerin yeni üyesi Toughpad FZ-M1, CES 2014 Fuarı'nda tanıtıldı. Dünyanın ilk fansız çalışabilen tableti olma özelliğini taşıyan FZ-M1, kurumsal segmente hitap ediyor.
Panasonic'in Tooughpad serisine eklediği yeni tableti FZ-M1, CES 2014 Fuarı'ndaki en ilginç ürünler arasında yerini aldı. Dünyanın ilk fansız çalışan tableti, 2.099 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.
Tamamen kapalı fansız tasarımı ile dikkat çeken Panasonic Toughpad FZ-M1, Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi Windows 8.1 Pro 64-Bit üzerinde çalışıyor. Düşmelere karşı dayanıklı olan tablet, 7 inç 1200 x 800çözünürlüklü ekran ile geliyor. Tabletin ekranında kullanılan Glove Touch teknolojisi sayesinde eldivenle dokunmatik ekran üzerinde rahatça gezinilebiliyor. Ayrıca tableti digital kalemle kontrol etmek mümkün.
128GB SSD ve 256GB SSD depolama alanı seçenekleri ile gelen Toughpad FZ-M1, gücünü 1.6Ghz hızında çalışan dördüncü nesil Intel Core i5 işlemci ve 4GB RAM'den (8GB'a kadar artırabiliyor.) alıyor. Standart bağlantıların yanı sıra NFC desteği bulunan tabletin arka yüzünde LED flaşlı 5 megapiksel kamera, ön yüzünde 2 megapiksel otofokus kamera yer alıyor. 3220mAH'lik batarya ile 8 saate kadar kullanım ömrü tablet, 18mm inceliğinde ve 540gr ağırlığında.
Panasonic'in yüksek performanslı, uzun pil ömrü sunan sağlam ve yenilikçi tableti ToughPad FZ-M1'in bahar aylarında pazara girmesi bekleniyor.