YENİ' HABERLER:
Loading...

LINE Android İçin Çağrı ve SMS Engelleme Uygulamasını Yayınladı

LINE Android İçin Çağrı ve SMS Engelleme Uygulamasını Yayınladı

Dünya genelinde oldukça yaygın olarak kullanılan anlık mesajlaşma yazılımı LINE kullanıcılara çağrı engelleme ve SMS engelleme imkanı sunan Android uygulaması LINE whoscall- Caller ID&Block'u yayınladı. Gündelik hayatımızda birçok reklam amaçlı çağrı alabiliyoruz. Bu reklam amaçlı çağrıların yanında yine reklam amaçlı olarak daha da yoğun şekilde bir SMS trafiği mevcut. Bankalar, gereksiz ve alakasız ürün tanıtımları gibi birçok rahatsız edici kaynak nedeniyle rahatsız ediliyoruz ve zamanımız boşa harcanıyor. Bunun yanında bizi aramasını ve SMS göndermesini istemediğimiz kişiler tarafından telefon yoluyla taciz edilmek de büyük bir problem. İşte bu gibi durumlarda LINE whoscall- Caller ID&Block size ilaç gibi bir çözüm sunacaktır.
LINE whoscall- Caller ID&Block kullanıcılara istedikleri numaraların çağrı ve SMS göndermesini engelleme imkanı veriyor. Uygulamanın güzel bir yönü otomatik bir bilinmeyen numara sorgulama ve bilinmeyen numaraları görüntüleme servisi olarak da hizmet verebilmesi. Kullanıcılar tarafından oluşturulan bir veri tabanına sahip olan LINE whoscall gelen aramaların kaynağını bu veri tabanından otomatik olarak sorguluyor ve iletişim sırasında size numara ile ilgili uyarılar veriyor. Dilerseniz siz de dilediğiniz numarayı raporlayabiliyorsunuz.
LINE whoscall- Caller ID&Block internet bağlantınızı kullanarak gerçek zamanlı sorgulama yapabildiği gibi çevrimdışı olarak da sorgulama yapabiliyor. Bu iş için LINE whoscall veri tabanını telefonunuza indirebiliyorsunuz. Eğer LINE whoscall- Caller ID&Block'u denemek isterseniz uygulamayı bu bağlantıdan indirebilirsiniz:
LINE whoscall- Caller ID&Block
LINE whoscall- Caller ID&BlockAndroid için Çağrı Engelleme Uygulaması